Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

  • Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Η Co. καλωδίων Yicable Qingdao, ΕΠΕ διοργανώνει ένα μονωμένο εργαστήριο καλωδίων, ένα εργαστήριο καλωδίων χαμηλής τάσης, ένα εργαστήριο καλωδίων υψηλής τάσης και τα εξαρτήματα καλωδίων, και ένα εργαστήριο επεξεργασίας χαλκού.

 

Οι όλα γραμμές παραγωγών και τα όργανα δοκιμής, υψηλές - ο ποιοτικός εξοπλισμός και τα ακριβή όργανα δοκιμής θα μπορούσαν να εγγυηθούν ότι τα καλώδια από το καλώδιο Qingdao Yicable συναντιούνται με τα πρότυπα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγάγουν σύμφωνα με εθνικό ή τα διεθνή πρότυπα.  

Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

OEM / ODM

Η επιχείρηση έχει μια αποδοτική τεχνική ομάδα ανάπτυξης, και έχει συσσωρεύσει και έχει κυριαρχήσει μια μεγάλη έκταση της εμπειρίας στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή δειγμάτων, την παραγωγή γραμμών συνελεύσεων, τη διαχείριση του προγράμματος, και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών με τα άριστα προϊόντα και της άριστης υπηρεσίας.

Ε & Α

Το τεχνικό κέντρο μας αποτελείται από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα Ε&Α, με μια ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών elites και τους επαγγελματικούς μηχανικούς. Όχι μόνο εστιάζουμε στη βασική έρευνα, αλλά και στοχεύουμε στη τοπ προηγμένη τεχνολογία με τη μεγάλη καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη.