Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Περίληψη των δεξιοτήτων στεγανοποίησης καλωδίων και καλωδίων

Περίληψη των δεξιοτήτων στεγανοποίησης καλωδίων και καλωδίων

January 20, 2020

Ο καθένας ξέρει ότι το νερό καλωδίων είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μερικές φορές σκέφτεστε ότι έχετε κάνει μια καλή στεγανοποίηση, αλλά το καλώδιο είναι ακόμα στο νερό. Τόσο πώς το καλώδιο παίρνει στο νερό; Με επιτρέψτε να εισαγάγω σε σας τους λόγους και τα αντίμετρα για την εισαγωγή νερού καλωδίων.

 

1. Κατά την διάρκεια της αποθήκευσης: το πρόσφατα αγορασμένο καλώδιο τροφοδοσίας σφραγίζεται με τα πλαστικά σφραγίζοντας μανίκια και στις δύο άκρες, αλλά μετά από μια περίοδο χρήσης, το υπόλοιπο είναι τυλιγμένο με το πλαστικό έγγραφο, και το εξωτερικό είναι δεμένο με ένα σχοινί. Η σφράγιση δεν είναι καλή, και οι ημέρες είναι μακριές. Ο υδρατμός θα διαρρεύσει στο καλώδιο.

2. Όταν το καλώδιο τοποθετούνται: Όταν το καλώδιο τοποθετούνται, το κεφάλι καλωδίων που τυλίγεται με το πλαστικό έγγραφο βυθίζεται μερικές φορές στο νερό για να κάνει το νερό να εισαγάγει το καλώδιο όταν το καλώδιο τραβιέται και διοχετεύεται με σωλήνες, η εξωτερική ρήξη θηκών εμφανίζεται μερικές φορές.
3. Μετά από να βάλει: Το κεφάλι καλωδίων δεν παράγεται εγκαίρως, έτσι ώστε ο ασφράγιστος λιμένας καλωδίων εκτίθεται στον αέρα για πολύ καιρό, που βυθίζεται ακόμη και στο νερό, έτσι ώστε ο υδρατμός εισάγει το καλώδιο σε μεγάλες ποσότητες.

 

 

Τώρα που ξέρω το λόγο για το νερό στο καλώδιο, υπάρχουν οποιαδήποτε μέτρα διάσωσης; Αυτή τη στιγμή, όσο ξέρω, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, μπορεί μόνο να αποτραπεί. Υπάρχουν διάφορες μικρές προτάσεις και μέθοδοι να αποτραπεί και να μειωθεί η εισαγωγή νερού καλωδίων.

 

1. Το κεφάλι καλωδίων πρέπει να σφραγιστεί. Οι άκρες καλωδίων που πριονίζονται μακριά, είτε συσσωρευμένος είτε βαλμένος, πρέπει να σφραγιστούν με ένα ειδικό καλώδιο για να αποτρέψουν τη διήθηση υγρασίας.
2. Το κεφάλι καλωδίων πρέπει να παραχθεί εγκαίρως αφότου τοποθετούνται το καλώδιο. Η ενίσχυση της διαχείρισης της επικεφαλής διαδικασίας παραγωγής καλωδίων μόλις εισαγάγει το καλώδιο το νερό, το πιό πρόωρο φαινόμενο διακοπής είναι συχνά το κεφάλι καλωδίων, έτσι το κεφάλι καλωδίων γίνεται καλά και η γενική ζωή του καλωδίου μπορεί να επεκταθεί.
3. Το μακρύ καλώδιο υιοθετεί διάφορα μακριά καλώδια του κιβωτίου κλάδων καλωδίων, κάθε ένα από τα οποία είναι περίπου 3.000 μέτρα μακρύ. Για ένα τέτοιο καλώδιο, εκτός από την ενδιάμεση ένωση, ένα ή δύο παράθυρα κλάδων καλωδίων χρησιμοποιούνται, μόλις εισαγάγει ένα από τα καλώδια το νερό. , δεν διαδίδει σε άλλα τμήματα του καλωδίου.