Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Η βασική αρχή του σχεδίου καλωδίων σχεδίων καλωδίων

Η βασική αρχή του σχεδίου καλωδίων σχεδίων καλωδίων

January 20, 2020

1. Τέντωμα του καλωδίου
Το τέντωμα του καλωδίου αναφέρεται σε μια μέθοδο επεξεργασίας πίεσης στην οποία το κενό καλωδίων παραμορφώνεται πλαστικά από την τρύπα κύβων κάτω από μια ορισμένη εκτατή δύναμη για να μειώσει το τμήμα και να αυξήσει το μήκος.


2. Χαρακτηριστικά του τεντώματος
(1) το τεντωμένο καλώδιο έχει ένα σχετικά ακριβές μέγεθος, η επιφάνεια είναι ομαλή, και η διατομική μορφή μπορεί να ποικληθεί.
(2) μπορεί να τεντώσει τα καλώδια του μεγάλου μήκους και των διάφορων διαμέτρων.
(3) κυρίως στην κρύα επεξεργασία, η διαδικασία σχεδίων, η φόρμα και ο εξοπλισμός είναι απλοί, και η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή.

(4) η εκτατή κατανάλωση ενέργειας είναι μεγάλη και η παραμόρφωση είναι περιορισμένη.

 

3. Η αρχή
Το τέντωμα είναι μια σειρά της επεξεργασίας πίεσης. Εκτός από να παραγάγουν πολύ λίγη σκόνη, οι αλλαγές όγκου ελάχιστα κατά τη διάρκεια της τεντώνοντας διαδικασίας, έτσι του όγκου του μετάλλου πριν και μετά από το τέντωμα είναι ουσιαστικά ίσες.


4. Παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στο τέντωμα
(1) υλικά ράβδων χαλκού και αργιλίου (καλώδιο). Όταν οι άλλοι όροι είναι οι ίδιοι, η εκτατή δύναμη του συρμένου καλωδίου χαλκού είναι μεγαλύτερη από αυτή του συρμένου καλωδίου αργιλίου, και το συρμένο καλώδιο αργιλίου είναι εύκολα σπασμένο, έτσι ένας μεγαλύτερος παράγοντας ασφάλειας πρέπει να ληφθεί κατά το τράβηγμα του καλωδίου αργιλίου.
(2) η εκτατή δύναμη του υλικού. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για την εκτατή δύναμη των υλικών, όπως η χημική σύνθεση του υλικού, της να πιέσουν με μαγγάνι διαδικασίας, κ.λπ., και η εκτατή δύναμη είναι υψηλή όταν η εκτατή δύναμη είναι υψηλή.
(3) βαθμός παραμόρφωσης. Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός παραμόρφωσης, τόσο περισσότερ το μήκος του τμήματος παραμόρφωσης της τρύπας κύβων, αυξάνοντας κατά συνέπεια τη θετική πίεση της τρύπας κύβων ενάντια στο καλώδιο, η της τριβής δύναμη αυξάνεται επίσης, και οι εκτατές αυξήσεις δύναμης επίσης.
(4) ο συντελεστής της τριβής μεταξύ του καλωδίου και της τρύπας κύβων. Όσο μεγαλύτερος ο συντελεστής της τριβής, τόσο μεγαλύτερη η εκτατή δύναμη. Ο συντελεστής της τριβής καθορίζεται από το τέρμα του υλικού καλωδίων και φορμών, τη σύνθεση και την ποσότητα του λιπαντικού.
(5) το μέγεθος και η μορφή της περιοχής εργασίας και ταξινόμηση του τομέα της τρύπας κύβων καλωδίων. Όσο μεγαλύτερη η ζώνη ταξινόμησης, τόσο μεγαλύτερη η εκτατή δύναμη.
(6) η θέση της φόρμας καλωδίων. Η ανάρμοστη τοποθέτηση της φόρμας καλωδίων ή να διαστρέψει της βάσης φορμών αυξάνει επίσης την εκτατή δύναμη. Επίσης η διάμετρος καλωδίων και η ποιότητα επιφάνειας δεν είναι μέχρι τα πρότυπα.
(7) εξωτερικοί παράγοντες. Το καλώδιο δεν είναι ευθύ, το jitter του καλωδίου στο στάδιο του τραβήγματος του καλωδίου, και η αντίσταση της απελευθέρωσης καλωδίων θα αυξήσει την εκτατή δύναμη.