Να στείλετε μήνυμα
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Insulation Low Smoke Zero Halogen Cable With Multi Core CU Conductor

Χαμηλός καπνός μηδενικά μόνωσης καλώδιο αλόγονου με τον πολυ αγωγό $cu πυρήνων

 • Υψηλό φως

  Χαμηλός καπνός μηδενικά καλώδιο αλόγονου

  ,

  xlpe lszh καλώδιο

 • Ονομαστική τάση
  0.6/1kV
 • Πυρήνες
  1.2.3.4.5
 • Πρότυπο
  IEC60502-1, IEC61034, IEC60754
 • Λειτουργία
  Την προστασία του περιβάλλοντος
 • Μέγεθος
  1.5-600mm2
 • Χρώμα
  Προσαρμοσμένη
 • συσκευασία
  ελεύθερο
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  HOLD-ONE
 • Πιστοποίηση
  PCCC/ISOCE/KEMA
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  200m
 • Τιμή
  USD 0.5-50/meter
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Ξύλινο τύμπανο υποκαπνισμού
 • Χρόνος παράδοσης
  Σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Δυνατότητα προσφοράς
  500KM ΤΟ ΜΗΝΑ

Χαμηλός καπνός μηδενικά μόνωσης καλώδιο αλόγονου με τον πολυ αγωγό $cu πυρήνων

 

Χαμηλός καπνός μηδενικά μόνωσης καλώδιο τροφοδοσίας αλόγονου με τον πολυ αγωγό $cu πυρήνων

 

Μια σειρά του εναρμονισμένου εγκεκριμένου χαμηλού καπνού μηδενικά καλώδιο αλόγονου για τη χρήση στις εφαρμογές όπου η προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος είναι σε κίνδυνο από το σχηματισμό του οξέος από τους όρους πυρκαγιάς. Διαθέσιμος από 0,5 χιλ. ² μέχρι 95 χιλ. ² σε μια διάφορη σειρά των χρωμάτων.

 

όνομα προϊόντων Χαμηλός καπνός μηδενικά καλώδιο αλόγονου
προδιαγραφή προϊόντων 1.5mm 2.5mm 4mm 6mm 10mm 16mm 25mm 35mm 50mM
ονομαστική τάση 450750v
Το βάρος (kg/km) μετρητής 5kg per100
αντίσταση αγωγών 4.61Ωkm

 

Εφαρμογή

 

Ο χαμηλός καπνός μηδενικά καλώδιο τροφοδοσίας αλόγονου χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση στα ξηρά περιβάλλοντα για την καλωδίωση ανάβοντας των επάνω κοu'φωμάτων και των μονάδων όπου τα πολύτιμα προτερήματα είναι προστατευμένος από την περαιτέρω ζημία ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς. Αυτοί οι τύποι είναι κατάλληλοι για στους σωλήνες σε και κάτω από το ασβεστοκονίαμα, καθώς επίσης και στους κλειστούς αγωγούς εγκαταστάσεων.

 

- Αναερόβιος χαλκός υψηλής αγνότητας

Υψηλή αγνότητα

Αντίσταση οξείδωσης

Ηλεκτρική αγωγιμότητα

Ισχυρή τρέχουσα ικανότητα lcad, χαμηλή ειδική αντίσταση. χαλκός 99,99% βαθμού χαλκού υψηλής αγνότητας

 

- Η εκκεντρικότητα είναι χαμηλή, παχιά και λεπτή ομοιόμορφα

Αποτρέψτε τη διακοπή

Εγγύηση ασφάλειας

Υιοθετήστε την προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού για να εγγυηθείτε το loweccentricity του καλωδίου και ακόμη και του πάχους. Αποτελεσματικά αποτρέψτε την ηλεκτρική διακοπή για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

 

- Φλόγα - καθυστερών και ευνοϊκό για το περιβάλλον PVC

Προστασία του περιβάλλοντος

Εύκαμπτος

Φλόγα - καθυστερών

Χρήση υψηλή - το υλικό προστασίας του ποιοτικού περιβάλλοντος, αρνείται τα πλαστικά, έχει την καλή ευελιξία, φλόγα - καθυστερών, μη εύκολος να σπάσουν, χρώμα γραμμών ομαλό, ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος,

 

Είμαστε μια κατασκευή σε αυτό που αρχειοθετείται για πολλά χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε τα καλώδια πελατών μας με την καλή ποιότητα και την τιμή.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να διαπραγματευτούμε και να συνεργαστούμε με μας!!!

 
Περίπου εμείς
 
Ιδρυμένος το 2000, λαβή-ΕΝΑΣ. είναι μια σύγχρονη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή του καλωδίου και του καλωδίου. Η επιχείρηση διοργανώνει ένα μονωμένο εργαστήριο καλωδίων, ένα εργαστήριο καλωδίων χαμηλής τάσης, ένα εργαστήριο καλωδίων υψηλής τάσης και τα εξαρτήματα καλωδίων, και ένα εργαστήριο επεξεργασίας χαλκού. Αποτελείται από το διοικητικό τμήμα υποθέσεων, το εμπορικό τμήμα τμημάτων, έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης, τμήμα ποιοτικής διαχείρισης, που προγραμματίζουν και χρηματοδοτεί το τμήμα, το υλικό τμήμα ανεφοδιασμού, το τμήμα παραγωγής ασφάλειας, κ.λπ., και έχει τις πωλήσεις και τις οργανώσεις υπηρεσιών σε 106 μεγάλες και μέσες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: το λάστιχο ετύλιξε το εύκαμπτο καλώδιο, τυλιγμένο πολυαιθυλένιο εύκαμπτο καλώδιο, μονωμένο PVC καλώδιο ελέγχου, μονωμένο PVC καλώδιο τροφοδοσίας, από πάνω μονωμένο καλώδιο, προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο και προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο πυρήνων χάλυβα, μονωμένα PVC μαλακά) καλώδιο θηκών (και καλώδιο, κ.λπ., και εστιάζει στην ανάπτυξη και την παραγωγή του χαμηλός-καπνού αλόγονο-ελεύθερες, του χαμηλός-αλόγονου χαμηλός-καπνού, του καλωδίου προ-κλάδων και της διάφορης φλόγας - πυρίμαχων, προστασίας και άλλου ειδικά καλώδια καθυστερούντω, μέχρι περισσότερες από 10.000 προδιαγραφές. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει 1 δισεκατομμύριο σε yuan. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγάγουν σύμφωνα με εθνικό ή τα διεθνή πρότυπα.