Να στείλετε μήνυμα
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
MICC Mineral Insulated Cable 1000V Fire Resistance 1X70mm2 Heavy Dut

MICC μονωμένη μετάλλευμα αντίσταση πυρκαγιάς καλωδίων 1000V 1X70mm2 βαρύ Dut

 • Υψηλό φως

  τύπος mi καλώδιο

  ,

  micc καλώδιο

 • Όνομα Προϊόντος
  μεταλλικά μονωμένα καλώδια
 • εξωτερικό σακάκι
  Καθαρό & ομαλό PVC
 • Μονωτικά Υλικά
  PVC
 • Μαέστρος Υλικό
  Χαλκός
 • Τύπος
  Μονωμένα
 • Αριθμός αγωγών
  Multicore
 • Μάρκα
  HOLD-ONE
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  100m
 • Τιμή
  USD 0.87-2.66/M
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Ξύλινο τύμπανο
 • Χρόνος παράδοσης
  7 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη κατάθεση
 • Όροι πληρωμής
  L / C, T / T

MICC μονωμένη μετάλλευμα αντίσταση πυρκαγιάς καλωδίων 1000V 1X70mm2 βαρύ Dut

MICC βαρέων καθηκόντων μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο αντίστασης πυρκαγιάς καλωδίων 1000V

 

Μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο

 

Το μετάλλευμα μόνωσε ονομασμένη την καλώδιο αλεξίπυρη μόνωση οξειδίων μαγνήσιου θηκών χαλκού πυρήνων καλωδίων ή χαλκού αλεξίπυρο καλώδιο. Ονόμασε MI καλώδιο στο εξωτερικό. Τα ορυκτά μονωμένα καλώδια αποτελούνται από τον υψηλό αγωγό χαλκού αγωγιμότητας, ανόργανη μόνωση οξειδίων μαγνήσιου, άνευ ραφής θήκη χαλκού. Όταν τα καλώδια χρησιμοποιούνται στη θέση διάβρωσης, μπορεί να είναι προσθέτει ένα στρώμα της πλαστικής θήκης PVC στο πιο ακραίο στρώμα, και μπορεί να είναι προσθέτει ένα στρώμα της θήκης που στο χαμηλό καπνό, το μη-αλόγονο οποιοδήποτε χρώμα που που προσαρμόζεται στις παροχές κράτους στην οικοδόμηση ή τις υπόγειες θέσεις για το σκοπό ομορφιάς ή τις προσιτές θέσεις.

 

 

Πλεονεκτήματα μονωμένων των μετάλλευμα καλωδίων

 

Η μόνωση μονωμένα στα μετάλλευμα καλώδια δεν καίει, το οποίο την καθιστά ιδανική για τις εφαρμογές όπου η πυρκαγιά μπόρεσε να είναι καταστροφική. Οι ιατρικές συσκευές, οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και οι πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου είναι παραδείγματα των θέσεων όπου η εγκατάσταση MI καλωδίων καθιστά τις διαδικασίες ασφαλέστερες.

 

Κυριώτερα σημεία προϊόντων

 

- Υψηλής θερμοκρασίας ικανότητα

- Πυκνότητα υψηλός-Watt

- Υψηλή αντίσταση διάβρωσης

- Ενωμένα στενά τα λέιζερ μανίκια παρέχουν την ανώτερη αξιοπιστία

- Ανθεκτικό σχέδιο για τη χρήση στα σκληρά περιβάλλοντα

- Μεγέθη συνήθειας διαθέσιμα για να ανταποκριθούν στις ακριβείς προδιαγραφές σας

 
Πρότυπα
 
Διεθνής: IEC 60502, IEC 60228
Κίνα: GB/T 12706
Άλλα πρότυπα: όπως οι BS, ειδικό καλώδιο τροφοδοσίας DIN και ICEA, σχεδίου & κατασκευής σύμφωνα με το ειδικό αίτημα του πελάτη.
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Είμαστε σε θέση τις ακριβέστερες ημερομηνίες παράδοσης σύμφωνα με ανά εντολή αγοράς. Να τηρήσει την προθεσμία είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα δεδομένου ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση του καλωδίου μπορεί να συμβάλει στη γενικές καθυστέρηση και την υπέρβαση κόστους προγράμματος.
Το καλώδιο παρέχεται στα ξύλινα εξέλικτρα, τα ζαρωμένες κιβώτια και τις σπείρες. Οι άκρες καλωδίων σφραγίζονται με την αυτοκόλλητη ταινία BOPP και τα non-hygroscopic σφραγίζοντας καλύμματα για να προστατεύσουν τις άκρες καλωδίων από την υγρασία. Ο απαραίτητος χαρακτηρισμός θα τυπωθεί με ένα στεγανό υλικό στις εξωτερικές όψεις του τυμπάνου σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.
 

Είμαστε μια κατασκευή σε αυτό που αρχειοθετείται για πολλά χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε τα καλώδια πελατών μας με την καλή ποιότητα και την τιμή.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να διαπραγματευτούμε και να συνεργαστούμε με μας!!!

 
Περίπου εμείς
 
Ιδρυμένος το 2000, λαβή-ΕΝΑΣ. είναι μια σύγχρονη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή του καλωδίου και του καλωδίου. Η επιχείρηση διοργανώνει ένα μονωμένο εργαστήριο καλωδίων, ένα εργαστήριο καλωδίων χαμηλής τάσης, ένα εργαστήριο καλωδίων υψηλής τάσης και τα εξαρτήματα καλωδίων, και ένα εργαστήριο επεξεργασίας χαλκού. Αποτελείται από το διοικητικό τμήμα υποθέσεων, το εμπορικό τμήμα τμημάτων, έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης, τμήμα ποιοτικής διαχείρισης, που προγραμματίζουν και χρηματοδοτεί το τμήμα, το υλικό τμήμα ανεφοδιασμού, το τμήμα παραγωγής ασφάλειας, κ.λπ., και έχει τις πωλήσεις και τις οργανώσεις υπηρεσιών σε 106 μεγάλες και μέσες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: το λάστιχο ετύλιξε το εύκαμπτο καλώδιο, τυλιγμένο πολυαιθυλένιο εύκαμπτο καλώδιο, μονωμένο PVC καλώδιο ελέγχου, μονωμένο PVC καλώδιο τροφοδοσίας, από πάνω μονωμένο καλώδιο, προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο και προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο πυρήνων χάλυβα, μονωμένα PVC μαλακά) καλώδιο θηκών (και καλώδιο, κ.λπ., και εστιάζει στην ανάπτυξη και την παραγωγή του χαμηλός-καπνού αλόγονο-ελεύθερες, του χαμηλός-αλόγονου χαμηλός-καπνού, του καλωδίου προ-κλάδων και της διάφορης φλόγας - πυρίμαχων, προστασίας και άλλου ειδικά καλώδια καθυστερούντω, μέχρι περισσότερες από 10.000 προδιαγραφές. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει 1 δισεκατομμύριο σε yuan. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγάγουν σύμφωνα με εθνικό ή τα διεθνή πρότυπα.