Να στείλετε μήνυμα
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Indoor Outdoor 2.5 Mm Single Core Cable , Single Core Copper Wire PVC Compound

Εσωτερικό υπαίθριο καλώδιο πυρήνων 2,5 χιλ. ενιαίο, ενιαία ένωση PVC καλωδίων χαλκού πυρήνων

 • Υψηλό φως

  ενιαίο προστατευμένο πυρήνας καλώδιο

  ,

  ενιαίο μονωμένο καλώδιο

 • Όνομα Προϊόντος
  ενιαίο καλώδιο πυρήνων
 • εξωτερικό σακάκι
  Καθαρό & ομαλό PVC
 • Μονωτικά Υλικά
  PVC, XLPE
 • Μαέστρος Υλικό
  Χαλκός
 • Χρώμα
  Κόκκινος/μαύρος/μπλε/yellow+green
 • εφαρμογή
  Θερμαίνοντας, εσωτερικός υπαίθριος ανεφοδιασμός του /industry
 • Μάρκα
  HOLD-ONE
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  100m
 • Τιμή
  USD 0.87-2.66/M
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Ξύλινο τύμπανο
 • Χρόνος παράδοσης
  7 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη κατάθεση
 • Όροι πληρωμής
  L / C, T / T

Εσωτερικό υπαίθριο καλώδιο πυρήνων 2,5 χιλ. ενιαίο, ενιαία ένωση PVC καλωδίων χαλκού πυρήνων

MICC βαρέων καθηκόντων μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο αντίστασης πυρκαγιάς καλωδίων 1000V

 

Η διαφορά μεταξύ του ενιαίου πυρήνα και του πολυ ηλεκτρικού καλωδίου πυρήνων

 

Η κύρια διαφορά μεταξύ του ενιαίου πυρήνα και του πολυ ηλεκτρικού καλωδίου πυρήνων είναι ότι η μαλακότητα του καλωδίου είναι διαφορετική. Η ουσία της οποίας δύο δεν είναι καλές, μόνο η χρήση του περιβάλλοντος δεν είναι η ίδια, παραδείγματος χάριν, εσείς θέλει να φορέσει για την καλωδίωση σωλήνων οικογενειακών δωματίων, χρησιμοποιώντας προφανώς έναν ενιαίο πυρήνα, ενιαίος πυρήνας λόγω μιας ορισμένης δύναμης, κατάλληλο πέρασμα κλωστής σε βελόνα, απλή σύνδεση. Αλλά η γραμμή πρέπει να έχει μια στροφή, ένας κυρτός αριθμός γραμμών, προφανώς να χρησιμοποιήσει το πολυ ηλεκτρικό καλώδιο πυρήνων είναι καλή, επειδή η ευελιξία πυρήνων είναι καλή, μπορεί να κάμψει χωρίς σπάσιμο αλλά η ύπαρξη των πολλαπλάσιων ενώσεων καλωδίων πυρήνων είναι εύκολο στην κακή επαφή του προβλήματος θέρμανσης, έτσι ώστε να καθεί το κοινό αγαθό επεξεργασίας.

 

Ενιαίο καλώδιο πυρήνων
 

Η επιχείρησή μας εξετάζεται μεταξύ του προεξεχόντων κατασκευαστή και του εμπόρου του καλύτερου καλωδίου ποιοτικών ενιαίου πυρήνων που χρησιμοποιείται για τις διάφορες ηλεκτρικές βιομηχανίες. Το προσφερθε'ν καλώδιο πυρήνων κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την ανώτατη ποιότητα πρώτη ύλη και καινοτόμος τεχνολογία σύμφωνα με τους κανόνες βιομηχανίας. Επιπλέον, αυτό το καλώδιο πυρήνων εξετάζεται στα ποικίλα ποιοτικά μέτρα ώστε να διατηρηθεί η ποιότητά του.

 

Πλεονεκτήματα του ενιαίου καλωδίου πυρήνων

 

 • Υψηλή αγωγιμότητα
 • Αντίσταση θερμοκρασίας
 • Βέλτιστη δύναμη
 • Διαθέσιμος σε HRFR/FRLS/ZHLS
 • Ο γυμνός χαλκός & κονσερβοποιημένος επιχαλκώνει

 

Ενιαία εφαρμογή καλωδίων πυρήνων

 

Τα καλώδια/τα καλώδια χρησιμοποιούνται γενικά στην οικοδόμηση των κυκλωμάτων καλωδίωσης, τροφοδοτών και κλάδων, και της εσωτερικής δευτεροβάθμιας βιομηχανικής διανομής. Εγκαθίστανται στην επιφάνεια που τοποθετείται ή που ενσωματώνεται αγωγοί ή παρόμοια κλειστά συστήματα και για τη σταθερή προστασία, και στις συναρμολογήσεις φωτισμού και τις συσκευές εσωτερικών, το μηχανισμό διανομής και το εργαλείο ελέγχου.

 

Τα καλώδια χρησιμοποιούνται επίσης για το γενικό σκοπό, ως οικοδόμηση του καλωδίου για τη δύναμη, το φωτισμό και την καλωδίωση ελέγχου. Μπορούν να είναι θέση στη μεταφορά με φορτηγό και τον αγωγό.

 

Περιγραφή Ενιαίο μονωμένο PVC καλώδιο πυρήνων
Αγωγός: Γυμνός αγωγός χαλκού της κατηγορίας 1/2 (στερεό)
Μόνωση: Ένωση PVC
Χρώμα μόνωσης Κόκκινος, μπλε, πράσινος, κίτρινος, καφετής, μαύρος, γκρίζος, άσπρος, ρόδινος, πορτοκαλής, κίτρινος/πράσινος
Σειρά θερμοκρασίας: -30 - 70℃
Ονομαστική τάση: 300/500V, 450/750 Β
Τάση δοκιμής: 2500 Β
Ελάχιστη κάμπτοντας ακτίνα: 4D
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Είμαστε σε θέση τις ακριβέστερες ημερομηνίες παράδοσης σύμφωνα με ανά εντολή αγοράς. Να τηρήσει την προθεσμία είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα δεδομένου ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση του καλωδίου μπορεί να συμβάλει στη γενικές καθυστέρηση και την υπέρβαση κόστους προγράμματος.
Το καλώδιο παρέχεται στα ξύλινα εξέλικτρα, τα ζαρωμένες κιβώτια και τις σπείρες. Οι άκρες καλωδίων σφραγίζονται με την αυτοκόλλητη ταινία BOPP και τα non-hygroscopic σφραγίζοντας καλύμματα για να προστατεύσουν τις άκρες καλωδίων από την υγρασία. Ο απαραίτητος χαρακτηρισμός θα τυπωθεί με ένα στεγανό υλικό στις εξωτερικές όψεις του τυμπάνου σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.
 

Είμαστε μια κατασκευή σε αυτό που αρχειοθετείται για πολλά χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε τα καλώδια πελατών μας με την καλή ποιότητα και την τιμή.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να διαπραγματευτούμε και να συνεργαστούμε με μας!!!

 
Περίπου εμείς
 
Ιδρυμένος το 2000, λαβή-ΕΝΑΣ. είναι μια σύγχρονη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή του καλωδίου και του καλωδίου. Η επιχείρηση διοργανώνει ένα μονωμένο εργαστήριο καλωδίων, ένα εργαστήριο καλωδίων χαμηλής τάσης, ένα εργαστήριο καλωδίων υψηλής τάσης και τα εξαρτήματα καλωδίων, και ένα εργαστήριο επεξεργασίας χαλκού. Αποτελείται από το διοικητικό τμήμα υποθέσεων, το εμπορικό τμήμα τμημάτων, έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης, τμήμα ποιοτικής διαχείρισης, που προγραμματίζουν και χρηματοδοτεί το τμήμα, το υλικό τμήμα ανεφοδιασμού, το τμήμα παραγωγής ασφάλειας, κ.λπ., και έχει τις πωλήσεις και τις οργανώσεις υπηρεσιών σε 106 μεγάλες και μέσες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: το λάστιχο ετύλιξε το εύκαμπτο καλώδιο, τυλιγμένο πολυαιθυλένιο εύκαμπτο καλώδιο, μονωμένο PVC καλώδιο ελέγχου, μονωμένο PVC καλώδιο τροφοδοσίας, από πάνω μονωμένο καλώδιο, προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο και προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο πυρήνων χάλυβα, μονωμένα PVC μαλακά) καλώδιο θηκών (και καλώδιο, κ.λπ., και εστιάζει στην ανάπτυξη και την παραγωγή του χαμηλός-καπνού αλόγονο-ελεύθερες, του χαμηλός-αλόγονου χαμηλός-καπνού, του καλωδίου προ-κλάδων και της διάφορης φλόγας - πυρίμαχων, προστασίας και άλλου ειδικά καλώδια καθυστερούντω, μέχρι περισσότερες από 10.000 προδιαγραφές. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει 1 δισεκατομμύριο σε yuan. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγάγουν σύμφωνα με εθνικό ή τα διεθνή πρότυπα.