Να στείλετε μήνυμα
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Muti Core Aerial Bundled Cable Aluminum Conductor Drop Wire 0.6KV / 1KV

Εναέριο συσσωρευμένο καλώδιο πτώσης αγωγών αργιλίου καλωδίων πυρήνων Muti 0.6KV/1KV

 • Υψηλό φως

  Εναέρια μόνωση καλωδίων

  ,

  Καλώδιο τροφοδοσίας ABC

 • Αγωγός φάσης
  Αλουμίνιο
 • ουδέτερος αγωγός
  κράμα αλουμινίου
 • Ονομαστική τάση
  0.6/1kV
 • Μόνωσης
  XLPE
 • εφαρμογή
  Τάση 600 βολτ
 • Χαρακτηρισμός
  Γραμμή χρώματος
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  HOLD-ONE
 • Πιστοποίηση
  IEC 60502
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  0.5KM
 • Τιμή
  0.10-25.99USD/m
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Ξύλινο τύμπανο ή τύμπανο χάλυβα
 • Χρόνος παράδοσης
  10 ημέρες ή περισσότεροι
 • Όροι πληρωμής
  L/C, D/P, D/A, T/T, Western Union, MoneyGram
 • Δυνατότητα προσφοράς
  1000KM ΤΟ ΜΗΝΑ

Εναέριο συσσωρευμένο καλώδιο πτώσης αγωγών αργιλίου καλωδίων πυρήνων Muti 0.6KV/1KV

 

Καλώδιο πτώσης αγωγών αργιλίου πυρήνων Muti που χρησιμοποιείται στην τάση 600 βολτ

 

Τα εναέρια συσσωρευμένα καλώδια (επίσης εναέριο συσσωρευμένο αγωγοί ή απλά ABC) είναι εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια που χρησιμοποιούν διάφορους μονωμένους αγωγούς φάσης που συσσωρεύονται στενά μαζί, συνήθως με έναν γυμνό ουδέτερο αγωγό. Αυτό αντιπαραβάλλει με την παραδοσιακή πρακτική της χρησιμοποίησης των uninsulated αγωγών που χωρίζονται από τα κενά αέρα. Αυτή η παραλλαγή των εναέριων ηλεκτροφόρων καλωδίων χρησιμοποιεί τις ίδιες αρχές με τους συσσωρευμένους αγωγούς, εκτός από το ότι είναι πιό στενά στο σημείο να αγγίξουν αλλά κάθε αγωγός περιβάλλεται από ένα στρώμα μόνωσης (εκτός από την ουδέτερη γραμμή).

 

Εφαρμογές

 
Για να παρέχουν τη δύναμη από τις γραμμές utilitys στους καταναλωτές weatherhead. Για την υπηρεσία σε 600 βολτ ή λιγότερους (φάση στη φάση) σε μια θερμοκρασία αγωγών μεγίστου 75oC για τη μόνωση πολυαιθυλενίου ή 90 μεγίστου της Oc για τη διασυνδεμένη μόνωση.
 

Εναέρια συσσωρευμένα καλώδια XLPE

 

Η χαμηλή τάση που το εναέριο συσσωρευμένο καλώδιο το (ABC) είναι ένα φτηνότερο, ασφαλέστερο, πιό αξιόπιστο καλώδιο που απαιτεί το λιγότερες καθάρισμα και την περικοπή δέντρων και είναι έτσι πιό αισθητικό, είναι λιγότερο έντασης εργατικού δυναμικού, απαιτεί τη λιγότερη συντήρηση και αποβάλλει τις ανεξέλεγκτες δασικές φωτιές αρχίζει με τη διαφωνία αγωγών.

 

Εφαρμογή: Σύστημα εκκένωσης, ανιχνευτές καπνού και συναγερμοί.
Αγωγός: Αργίλιο
Μόνωση: Χ-90 XLPE
Τάση: 0.6/1 kV
Κανονική λειτουργούσα θερμοκρασία: 90°C

Μερικά στοιχεία υπόκεινται στην ελάχιστη ποσότητα διαταγής. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας για τις λεπτομέρειες

 

Κατασκευή

 

Αγωγός φάσης: Αλουμίνιο

 

Ουδέτερος αγωγός μη-αγγελιοφόρων: Αλουμίνιο

 

Ουδέτερος αγωγός αγγελιοφόρων: Κράμα αλουμινίου

 

Αγωγός φωτισμού οδών: Αλουμίνιο

 

Μόνωση: XLPE ή PE ή PVC (αντίσταση διάβρωσης)

 

Πρότυπα: NF C33-209, BS 7870-5, GB/T 12527, IEC 60502

 

Είμαστε μια κατασκευή σε αυτό που αρχειοθετείται για πολλά χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε τα καλώδια πελατών μας με την καλή ποιότητα και την τιμή.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να διαπραγματευτούμε και να συνεργαστούμε με μας!!!

 
Περίπου εμείς
 
Ιδρυμένος το 2000, λαβή-ΕΝΑΣ. είναι μια σύγχρονη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή του καλωδίου και του καλωδίου. Η επιχείρηση διοργανώνει ένα μονωμένο εργαστήριο καλωδίων, ένα εργαστήριο καλωδίων χαμηλής τάσης, ένα εργαστήριο καλωδίων υψηλής τάσης και τα εξαρτήματα καλωδίων, και ένα εργαστήριο επεξεργασίας χαλκού. Αποτελείται από το διοικητικό τμήμα υποθέσεων, το εμπορικό τμήμα τμημάτων, έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης, τμήμα ποιοτικής διαχείρισης, που προγραμματίζουν και χρηματοδοτεί το τμήμα, το υλικό τμήμα ανεφοδιασμού, το τμήμα παραγωγής ασφάλειας, κ.λπ., και έχει τις πωλήσεις και τις οργανώσεις υπηρεσιών σε 106 μεγάλες και μέσες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: το λάστιχο ετύλιξε το εύκαμπτο καλώδιο, τυλιγμένο πολυαιθυλένιο εύκαμπτο καλώδιο, μονωμένο PVC καλώδιο ελέγχου, μονωμένο PVC καλώδιο τροφοδοσίας, από πάνω μονωμένο καλώδιο, προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο και προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο πυρήνων χάλυβα, μονωμένα PVC μαλακά) καλώδιο θηκών (και καλώδιο, κ.λπ., και εστιάζει στην ανάπτυξη και την παραγωγή του χαμηλός-καπνού αλόγονο-ελεύθερες, του χαμηλός-αλόγονου χαμηλός-καπνού, του καλωδίου προ-κλάδων και της διάφορης φλόγας - πυρίμαχων, προστασίας και άλλου ειδικά καλώδια καθυστερούντω, μέχρι περισσότερες από 10.000 προδιαγραφές. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει 1 δισεκατομμύριο σε yuan. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγάγουν σύμφωνα με εθνικό ή τα διεθνή πρότυπα.