Να στείλετε μήνυμα
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Industrial Mineral Insulated Cable Mi Thermocouple INCL600 Sheath Low Voltage

Βιομηχανικό μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο Mi χαμηλή τάση θηκών θερμοηλεκτρικών ζευγών INCL600

 • Υψηλό φως

  micc καλώδιο

  ,

  μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο

 • Όνομα Προϊόντος
  μεταλλικά μονωμένα καλώδια
 • Μονωτικά Υλικά
  PVC
 • Μαέστρος Υλικό
  Χαλκός
 • εξωτερικό σακάκι
  Καθαρό & ομαλό PVC
 • Τύπος
  Μονωμένα
 • Αριθμός αγωγών
  Multicore
 • Μάρκα
  HOLD-ONE
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  100m
 • Τιμή
  USD 0.87-2.66/M
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Ξύλινο τύμπανο
 • Χρόνος παράδοσης
  7 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη κατάθεση
 • Όροι πληρωμής
  L / C, T / T

Βιομηχανικό μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο Mi χαμηλή τάση θηκών θερμοηλεκτρικών ζευγών INCL600

MICC βαρέων καθηκόντων μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο αντίστασης πυρκαγιάς καλωδίων 1000V

 

Περιγραφή

 

Το ορυκτό μονωμένο καλώδιο είναι η ασφαλέστερη επιλογή για τη δύναμη και τη θέρμανση (πρόληψη και προστασία από την πυρκαγιά στις βιομηχανικές και αστικές εφαρμογές) καθώς επίσης και για την ηλεκτρική επισήμανση θερμότητας (βιομηχανικές και διαδικασίες οικοδόμησης).

 

Πλεονεκτήματα μονωμένων των μετάλλευμα καλωδίων

 

Το ορυκτό μονωμένο καλώδιο αποτελείται από τα απολύτως αδρανή υλικά με μια ορυκτή βάση και έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:

 

Ένα εξαιρετικά υψηλό σημείο τήξης, πολύ υψηλότερο από τις θερμοκρασίες που καταγράφονται παρουσία της πυρκαγιάς
Μια εξαιρετικά υψηλή διάρκεια λόγω των ηλεκτρικών και μηχανικών ιδιοτήτων των υλικών χρησιμοποιούμενων
Υψηλή μηχανική αντίσταση λόγω μιας εξωτερικής μεταλλικής θήκης και η υψηλή συμπίεση της σκόνης οξειδίων μαγνήσιου.
Υψηλές αισθητικές ιδιότητες, να βελτιωθεί με τον καιρό που οφείλεται στην οξείδωση χαλκού που παρέχει μια τέλεια «κάλυψη» του καλωδίου στα ιστορικά και μνημειακά κτήρια.
Άριστα ευκαμψία και workability, που βοηθούν να μειώσει πολύ τους χρόνους εγκαταστάσεων.
Υψηλή επίδοση από την άποψη της αντίστασης θερμοκρασίας και της δύναμης της θήκης, εάν χρησιμοποιείται ως καλώδιο θέρμανσης.
Άριστη θήκη αντίστασης διάβρωσης oouter

 
Εφαρμογή
 
 • Δημόσιες υπηρεσίες
Σιδηροδρομικοί σταθμοί, σήραγγες δρόμων & ραγών, δημόσιος φωτισμός, υπαίθριοι σταθμοί αυτοκινήτων, κτήρια δημόσιων υπηρεσιών.
Ιδιοκτησία & προσωπική ασφάλεια
Λεωφόροι αγορών, αερολιμένες, υπόγεια σιδηροδρομικά συστήματα, σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, θέατρα, εκκλησίες.
 
 • Υψηλής θερμοκρασίας κατάσταση
Χυτήρια, σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, σπίτια λεβήτων, σίδηρος & κτήρια χαλυβουργιών, ναυτικών & σκαφών.
 
 • Ενδεχομένως εκρηκτική περιοχή
Εγκαταστάσεις καθαρισμού, εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, παραγωγή πετρελαίου & αερίου, πρατήρια καυσίμων, εργοστάσια επεξεργασίας, γκαράζ.
 
 • Κατάσταση υγιεινής
Επεξεργασία τροφίμων & ποτών, φαρμακευτικές εργασίες, νοσοκομεία, κουζίνες, εγκαταστάσεις ψύξης.
 
 • Γενική εγκατάσταση
Διανομή δύναμης & υπο- κυκλώματα, συναγερμοί πυρκαγιάς & έκτακτη ανάγκη, ανελκυστήρες & κυλιόμενες σκάλες που ανάβουν, που ανάβουν & δύναμη.
 
Πρότυπα
 
Διεθνής: IEC 60502, IEC 60228
Κίνα: GB/T 12706
Άλλα πρότυπα: όπως οι BS, ειδικό καλώδιο τροφοδοσίας DIN και ICEA, σχεδίου & κατασκευής σύμφωνα με το ειδικό αίτημα του πελάτη.
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Είμαστε σε θέση τις ακριβέστερες ημερομηνίες παράδοσης σύμφωνα με ανά εντολή αγοράς. Να τηρήσει την προθεσμία είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα δεδομένου ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση του καλωδίου μπορεί να συμβάλει στη γενικές καθυστέρηση και την υπέρβαση κόστους προγράμματος.
Το καλώδιο παρέχεται στα ξύλινα εξέλικτρα, τα ζαρωμένες κιβώτια και τις σπείρες. Οι άκρες καλωδίων σφραγίζονται με την αυτοκόλλητη ταινία BOPP και τα non-hygroscopic σφραγίζοντας καλύμματα για να προστατεύσουν τις άκρες καλωδίων από την υγρασία. Ο απαραίτητος χαρακτηρισμός θα τυπωθεί με ένα στεγανό υλικό στις εξωτερικές όψεις του τυμπάνου σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.
 

Είμαστε μια κατασκευή σε αυτό που αρχειοθετείται για πολλά χρόνια, μπορούμε να προσφέρουμε τα καλώδια πελατών μας με την καλή ποιότητα και την τιμή.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να διαπραγματευτούμε και να συνεργαστούμε με μας!!!

 
Περίπου εμείς
 
Ιδρυμένος το 2000, λαβή-ΕΝΑΣ. είναι μια σύγχρονη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή του καλωδίου και του καλωδίου. Η επιχείρηση διοργανώνει ένα μονωμένο εργαστήριο καλωδίων, ένα εργαστήριο καλωδίων χαμηλής τάσης, ένα εργαστήριο καλωδίων υψηλής τάσης και τα εξαρτήματα καλωδίων, και ένα εργαστήριο επεξεργασίας χαλκού. Αποτελείται από το διοικητικό τμήμα υποθέσεων, το εμπορικό τμήμα τμημάτων, έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης, τμήμα ποιοτικής διαχείρισης, που προγραμματίζουν και χρηματοδοτεί το τμήμα, το υλικό τμήμα ανεφοδιασμού, το τμήμα παραγωγής ασφάλειας, κ.λπ., και έχει τις πωλήσεις και τις οργανώσεις υπηρεσιών σε 106 μεγάλες και μέσες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: το λάστιχο ετύλιξε το εύκαμπτο καλώδιο, τυλιγμένο πολυαιθυλένιο εύκαμπτο καλώδιο, μονωμένο PVC καλώδιο ελέγχου, μονωμένο PVC καλώδιο τροφοδοσίας, από πάνω μονωμένο καλώδιο, προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο και προσαραγμένο αργίλιο καλώδιο πυρήνων χάλυβα, μονωμένα PVC μαλακά) καλώδιο θηκών (και καλώδιο, κ.λπ., και εστιάζει στην ανάπτυξη και την παραγωγή του χαμηλός-καπνού αλόγονο-ελεύθερες, του χαμηλός-αλόγονου χαμηλός-καπνού, του καλωδίου προ-κλάδων και της διάφορης φλόγας - πυρίμαχων, προστασίας και άλλου ειδικά καλώδια καθυστερούντω, μέχρι περισσότερες από 10.000 προδιαγραφές. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει 1 δισεκατομμύριο σε yuan. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγάγουν σύμφωνα με εθνικό ή τα διεθνή πρότυπα.